2022-03-30 07:40:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Váratlan segítőket sodor az utadba a sors

Napi horoszkóp március 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nagyot léphetsz ma előre, annyi benned a tetterő, a lendület, de közben talán „túl sok” is lehetsz. Figyelj oda másokra, mert ez a sodró lendület másoknak kissé fárasztó lehet! Használd jól, irányozottan az energiáidat.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma együttáll a Jupiterrel a Halakban, ez a szerencse jele! Bátran kezdeményezz minden területen, mert most áldás kísér, bármivel is próbálkozz. Ha van régi, elakadt ügyed, most érdemes elővenni, leporolni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy ismerősöd most nagy hatással lehet rád a bolygók jelzése szerint. Talán már eddig is vonzódtál felé, de egy váratlan esemény, egy megvilágosító sugallat miatt egészen átértékelheted a szerepét. Ne gondolkozz túlságosan mereven, hagyj teret a megérzéseidnek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rutinosan végzed a munkádat: pontos, és hihetetlenül termékeny vagy, de ez még nem az, amit igazi alkotásnak vélsz. Lehetséges, hogy ezt nem is a munkahelyeden kellene megvalósítani. A Jupiter ma utat mutat neked!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyeden is sokszorosan helyt kell állnod, miközben párkapcsolatodban is örökké harcokat vívsz. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötnöd, hogy időt nyerhess. A szerencse - hosszú távon - melletted áll!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bizonytalannak érzed az életedet, mert valami nem válthatta be a reményeidet. Ha azonban legalább két-három másik kérdésben azt érzed, hogy jól teljesítesz, akkor már nincs okod a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan segítőket sodor az utadba a sors. A Hold ma együttáll a Jupiterrel, ami nagyon szerencsés konstelláció. Valaki megoldást ajánlhat a gondjaidra, ami aztán előre lendíthet a megújulás útján. Ne félj a változástól, mert neked most épp erre van szükséged.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Határozottságod sokakat meggyőz: semmi kétség, te vagy a megfelelő ember. Ám azért nem kell minden terhet magadra vállalni, mert annak érzékeny lelked láthatja kárát. A bizalmat még tanulnod kell, akárcsak a nemet mondást.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdemes ma egy kicsit lefékezned, mert túl sok a történés, túl sok az energia. Figyelj arra, amit tenned kell, ne csak arra, ami eltérítene a kötelességektől. Alkalmas lehet ez a nap a kreatív munkákra.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ingadozó hangulatod rányomta bélyegét az elmúlt napokra. Pedig most volna itt az ideje a jövője megalapozásának, valami új kialakításának. Ma belső békére lelhetsz, mert olyan élmények érnek, amik megmutatják, hogy az élete igenis szép.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold állása új utakra terelhet ma az érzelmek terén: felhívás ez arra, hogy kezdeményezz beszélgetést a pároddal. Csak aztán az okos kompromisszumot szét ne törjék a viharos események. Ne engedd a dühöt a szívedig érni!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halakban együttáll a Jupiterrel – ezek igazi áldást hozó, termékeny energiák! Nem biztos, hogy azonnal látod, mi merre vezet hosszú távon, de az biztos, hogy ezek a pozitív erők megnyilvánulnak valamilyen módon az életedben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: